Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Annabel i rock från Envelope 1976, skärp från Acne Studios och väska från Bottega Veneta. Janka har på sig kavaj från Acne Studios, Balenciaga-kjol, bälte och väska från Bottega Veneta samt solglasögon från Gucci.Annabel i rock från Envelope 1976, skärp från Acne Studios och väska från Bottega Veneta. Janka har på sig kavaj från Acne Studios, Balenciaga-kjol, bälte och väska från Bottega Veneta samt solglasögon från Gucci.Annabel i rock från Envelope 1976, skärp från Acne Studios och väska från Bottega Veneta. Janka har på sig kavaj från Acne Studios, Balenciaga-kjol, bälte och väska från Bottega Veneta samt solglasögon från Gucci.
Annabel i rock från Envelope 1976, skärp från Acne Studios och väska från Bottega Veneta. Janka har på sig kavaj från Acne Studios, Balenciaga-kjol, bälte och väska från Bottega Veneta samt solglasögon från Gucci. Foto: Jason Lloyd-Evans

Annabel Rosendahl och Janka Polliani: ”Vi är bästa vänner och lyfter varandra på möten”

Norska it-duon Annabel Rosendahl och Janka Polliani utgör ett av Skandinaviens hetaste influencergäng. Men hur beskriver de varandra som personer – och stilinspiratörer? Snart vet du!

Hur beskriver ni varandra?
ANNABEL
”Janka är full av energi, rolig, vacker, bestämd och allt igenom snäll.”
JANKA ”Annabel är rätt och slätt en fantastisk kvinna. Vi har kommit varandra väldigt nära eftersom vi ofta reser tillsammans och delar rum samt upplevelser – och trots det har jag inte sett en enda dålig sida hos henne. Hon är varm, generös och är de minst dömande person jag vet. Hon unnar alla människor bra saker.”

Janka Polliani och Annabel Rosendahl.Janka Polliani och Annabel Rosendahl.Janka Polliani och Annabel Rosendahl.
Janka Polliani och Annabel Rosendahl. Foto: All Rights Reserved - Francesco Gili

 

Janka är en mästare på att mixa print och bära accessoarer som verkligen sticker ut

Beskriv varandras sätt att klä sig!
ANNABEL
”Jankas stil är färgstark, feminin och quirky. Janka är en mästare på att mixa print och bära accessoarer som verkligen sticker ut.”
JANKA ”Annabels stil är ganska maskulin men med feminina detaljer, som stora skärp som sätter pricken över i. Annabel får allt som hon klär sig i att se flawless ut.”

Janka Polliani på Copenhagen Fashion WeekJanka Polliani på Copenhagen Fashion WeekJanka Polliani på Copenhagen Fashion Week
Janka Polliani på Copenhagen Fashion Week Foto: Acielle StyleDuMonde / Acielle @StyleDuMonde

Vad i stilväg förknippar ni mest med varandra?
ANNABEL ”Klackar! Janka går alltid i klackar och föredrar att ta taxi framför att gå när vi reser på modeveckor tillsammans.”
JANKA ”Annabel äääälskar solglasögon. Om Annabel gillar ett par solbrillor kan du räkna med att hon har samma modell i två till tre färger. Och sneakers, Annabel har i stort sett alltid på sig flats.”

Annabel Rosendahl på Copenhagen Fashion Week.Annabel Rosendahl på Copenhagen Fashion Week.Annabel Rosendahl på Copenhagen Fashion Week.
Annabel Rosendahl på Copenhagen Fashion Week. Foto: Acielle StyleDuMonde / Acielle @StyleDuMonde

Vad är det som gör att ni reser så bra ihop?
ANNABEL ”Janka är avslappnad, rolig och vi känner varandra väl. Vi är alltid samkörda med vad vi vill, och vi prioriterar samma saker. Vi är också varandras bästa partners när vi har möten tillsammans med olika varumärken där vi alltid lyfter varandra.”
JANKA ”Vi är lite yin och yang när vi reser. Jag är en morgonmänniska, och är alltid rädd att väcka henne men hon kan sova genom en tornado! Annabel har också en inbyggd GPS, hon vet alltid vägen när vi är ute och springer mellan visningar och möten. Hon ligger gärna två meter före mig eftersom hon alltid har på sig bra skor, och jag trippar efter henne på klackar och ropar att hon måste vänta på mig.”  

Jag har aldrig sett Annabel gå utanför dörren utan att ha det lilla extra.

Beskriv varandras relation till mode?
ANNABEL
”Janka har ett passionerat förhållande till mode och har en stor förkärlek till Prada, Gucci och Balenciaga.”
JANKA ”Det är inte många jag känner som är lika uppdaterad på trender som Annabel, hon vet alltid vad som är nästa trend – men hon lyckas alltid behålla sin stil. Jag har aldrig sett Annabel gå utanför dörren utan att ha det lilla extra.”  

Hela norska influencerligan: Janka Polliani, Tine Andrea, Annabel Rosendahl och Darja Barannik.Hela norska influencerligan: Janka Polliani, Tine Andrea, Annabel Rosendahl och Darja Barannik.Hela norska influencerligan: Janka Polliani, Tine Andrea, Annabel Rosendahl och Darja Barannik.
Hela norska influencerligan: Janka Polliani, Tine Andrea, Annabel Rosendahl och Darja Barannik. Foto: Acielle StyleDuMonde / Acielle @StyleDuMonde

Beskriv relationen ni har till varandra?
ANNABEL ”Vi är bästa vänner och är väl införstådda i varandras bra och mindre bra sidor. Vi talar med varandra varje dag, hjälper varandra och hänger ihop både på jobb och privat.”
JANKA ”Vi inledde vår relation som ’fashion friends’, men det är ju ett faktum att hon är den jag tillbringar mest tid med – vi reser som regel alltid tillsammans när vi jobbar, och i vardagen jobbar vi också mycket tillsammans och hjälper varandra med innehåll. Jag är evigt tacksam för den  vackra vänskap som Annabel och jag har skapat. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Jag uppskattar alla våra samtal. Och utöver att vi får vara mycket tillsammans så ringer vi varandra flera gånger under dagen också med updates på olika saker. I love her to the moon and back.”

Darja Barannik, Anabel Rosendahl, Janka Polliani och Tine Andrea.Darja Barannik, Anabel Rosendahl, Janka Polliani och Tine Andrea.Darja Barannik, Anabel Rosendahl, Janka Polliani och Tine Andrea.
Darja Barannik, Anabel Rosendahl, Janka Polliani och Tine Andrea. Foto: All Rights Reserved - Francesco Gili