Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Elegant, med en surprise, för under 500 kr”

Varje lördag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en look där inget någonsin kostar mer än 500 kr. Var snyggast på festen  – och ha mest pengar kvar på banken!

”Jag brukar för det mesta hålla det enkelt. Om jag till exempel bär lackbyxor så brukar toppen vara väldigt enkel. Men ibland vill man ju pumpa upp volymen, och det ville jag nu! Asymmetriskt, ruffigt och rosett på överkroppen plus lack på underkroppen… Ingen kommer att missa när du gör entré!” –Jonna Berg, chefredaktör

Blus, Mango, 340 kr. ”Jag älskar den! Den är liksom lite för mycket med skärningen, rosetten och puffärmen – men det är just det som är genialt. Jag hade köpt en extra stor och låtit ärmen hänga ner lite som hos Saint Laurent.”

Örhängen, & Other Stories, 190 kr. ”Detta, mina vänner, är ett riktigt kap. Jag har använt ett par liknande från ett känt smyckesmärke – de kostar 2 000 kr. Ta bort en nolla och du får ändå råd med dessa!”

Lackbyxa, H&M, 499 kr. ”De här har jag köpt redan! Har letat efter lackbyxor som inte är tajta och just nu gillar jag allt som har hög midja. Superhärliga fickor också.”

Skor, Zara, 249 kr. ”Klack känns inte coolt just nu, men till den här outfiten ville jag komma upp lite grand. En högst blygsam klack med snygg silhuett blir perfekt.”

Partyplånbok, & Other Stories, 390 kr. ”När man har pösiga byxor med bra fickor är det skönt att bara ha med sig mobilen och en liten partyplånbok i fickan och lämna väskan hemma. Det blir alltid en glad överraskning för alla inblandade när den här rackaren åker upp och sprider glädje med sin färg.”

Lästips! Fler budgettips från Jonna här!