Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: ”En långklänningslook för helgen – allt kostar under 600 kr!”

Varje vecka nosar chefredaktör Jonna Bergh upp bra budgetkap. Nu guidar hon dig till en en långklänningslook med inslag av både sport och rock.

”Skippa pumpsen till långklänningen och satsa istället på skor som bryter av. Jag valde en lite romantisk gotisk look med coola, platta skor och korsörhängen.”

–Jonna Bergh, chefredaktör

Örhängen, Gina Tricot, 69 kr. ”Jag jobbar vidare på den romantiska, lite tuffare looken med ett par korsörhängen i strass.”

Kavaj, Mango, 499 kr. ”Riktigt bra kavaj som är cool och lätt att variera. Till jeans blir den ju perfekt till vardags.”

Klänning, H&M, 599 kr. ”Riktigt bra klänning med cutouts som gör den extra modern. Lätt att klä upp och ner. Vill du inte visa hud ibland bär du en underklänning under, kul om det är i avvikande färg.”

Jacka, Mango, 349 kr. ”Puff-jacka till ett jäkligt bra pris!

Ryggsäck, Åhléns, 299 kr. ”Jag gillar alltid en sportigt inslag och en ryggsäck istället för finväska gör looken ännu mer avslappnad. För att inte säga praktisk.”

Skor, Zara, 499 kr. ”Ett par platta, lite coolare skor ger en annan look än om du skulle bära klänningen med klassiska pumps.”