Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: "Extra allt-look – och allt under 500-lappen!”

Varje lördag bjuder Jonna på en look där ingen komponent kostar mer än 500 kr. Idag har varje plagg det där lilla extra – se hur det fungerar som helhet!

”Ett vanligt misstag man gör när man klär sig är att sätta ihop för många plagg som alla har något speciellt – helheten brukar då bli rörig och inte alls snygg. Men det går att kombinera extra allt-plagg tillsammans utan att det går över gränsen. Det här är ett exempel på en look där alla plagg och accessoarer sticker ut var för sig – och bildar en helhet tillsammans.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Örhängen, Mango, 99 kr. ”Vilka ljuvliga pjäser! Rejäla örhängen men med en härlig, evig form som är mycket – men inte överdrivet mycket.”

Byxor, Zara, 349 kr. ”De utsvängda croppade bxorna har också begåvats med en volang. En diskret detalj som gör byxorna till något mer – men som ändå smälter in tillräckligt mycket för att funka ihop med andra ’se på mig’-plagg.”

Väska, Topshop, ca 275 kr. ”Kul väska med accentfärg inuti där du trär det längre handtaget genom det kortare så väskan får en helt ny och kul form. Den neutrala färgen tonar ner det hela på ett bra sätt.”

Top, & Other Stories, 490 kr. ”Ett linne ökar volymen när man väljer en variant med Chloé-formad kant istället för en vanligt slät. En detalj som märks, men som samtidigt är snäll mot ögat och tillåter sig kombineras med annat som sticker ut.”

Slipins, H&M, 149 kr. ”Det stora spännet gör den här skon lite roligare än den vanliga slipin-skon utan dekor. Den stora, runda formen är elegant men utan att den skriker.”

LÄSTIPS: En ljuvlig budgetlook signerad Jonna – se här!