Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Het jeanslook med body – inget kostar över 299 kr!”

Body med ett par jeans med lite högre midja – det är en riktigt bra look om Jonna Bergh får välja. Och det får hon, så länge plaggen inte kostar skjortan. Se hennes val här!

”Jag tänker supermodelleran – beige och ljusa jeans. Tight och hett. Den som vill slänger såklart en skinnjacka eller kavaj över, det är precis lika snyggt!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Body, H&M, 99 kr. ”Jag är väldigt svag för bodys i den här färgskalan. Så snyggt med blå jeans, den här har en extra vacker ringning. Råsnygg under kavajer också.”

Jeans, Gina Tricot, 299 kr. ”Gina Tricot har en hel del bra jeans. Till den här looken väljer jag ett par med högre midja.”

Halsband, Glitter, 70 kr. ”Till en sådan här top är det snyggast med bara en tunn kedja som kan ligga och skvalpa nonchalant över nyckelbenen”

Sko, Zara, 299 kr. ”Du som kikar på budgettipsen på tisdag och lördagar vet att jag just nu inte är så inne på skor med klack. Ett par snygga platta skor gör en tight och lite avklädd look coolare.”

Örhängen, Mango, 129 kr. ”Lite 80-talsvibb på dessa, men uppdaterade. Vilket passar bra till den här looken som andas lite Cindy Crawfords glansdagar.”