Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: "Knockout på partyt – under 500 kr!”

Varje lördag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en look där inget någonsin kostar mer än 500 kr. Var snyggast på festen  – och ha mest pengar kvar på banken!

”Att bära en klänning som visar axlarna med en klädd bh som syns under är hett i vår. Jag älskar alltid en svart och vit look och med dessa spektakulära örhängen så är det här en fullträff.” –Jonna Bergh, chefredaktör.

Klänning, River Island, 499 kr. ”Den pefekta silhuetten just nu. Den har både axelskärningen och trumpetärmarna som vi så gärna ser oss i en lördagkväll!”

Bh-topp, Zara, 249 kr. ”Just till den här klänningen sätter jag den under, det är snyggt om till och med mer än bh-banden syns. Men oh så cool den här skulle vara över till exempel en blå skjorta eller en vit t-shirt.”

Sko, H&M, 399 kr. ”Jag skulle hellre gå för platta skor än till exempel klassiska pumps till den här looken, men de här skorna är ju ännu mer perfekta till.  Den runda klacken, snörpningen och den chica höjden gör detta till ett kap.”

Örhängen, Mango, 129 kr”Wow, säger jag bara. Så sjukt snygga och passar ju till allt! Till den här looken är de totalt perfekta.”

Clutch, Lindex, 299 kr. ”Jag älskar det runda spännet som plockar upp klacken i skon. Runda former är sällan en dålig grej, det är det här clutchen ett bra bevis på.”

Tips! Fler megachica budgettips från Jonna hittar du här!