Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Superelegant – och under 500 kr”

Varje tisdag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en look där ingen komponent får kosta mer än 500 kr. Den här är lite extra elegant!

”Ett par vassa byxor, en snygg tröja i en dyr färg och så ett par enkla men stylish skor – ett succérecept som tål att upprepas många gånger i vår.” -Jonna Bergh, chefredaktör

Stickad tröja, Lindex, 499 kr. ”Otroligt fin färg, exklusiv silhuett och fin stickning. Oerhört stilig tröja.”

Bh, Weekday, 150 kr. ”Har du inte tung byst så är det fint med tunna axelband, i det här fallet dubbelt upp, som kan skymta fram under en tröja eller skjorta. Men det gäller ju att de inte skär in i huden och lämnar ränder.”

Byxa med dragkedjor fram, Mango, 349 kr. ”Slitsade ben är jag svag för, kul detalj med dragkedjorna fram så kan du själv välja hur du vill bära dem – med eller utan slits. Två byxor i en!”

Slip ins, H&M, 299 kr. ”Den vågade kanten gör dessa slipins lite extra habegärliga.”

Halsband, & Other Stories, 190 kr. ”Så fint att ha en rund berlock på lång kedja. Också fint att stoppa innanför tröjan så bara kedjan syns vid halsen.”

LÄSTIPS! Gillade du den här looken? Då gillar du nog den här också! Eller vad sägs om en perfekt skjortlook med scarf till budgetpris!