Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

”Det blir en magisk trendkväll!”

En vecka kvar till STYLEBY Trend Talks! Kvällens värdinna, STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh, om vad kvällen har att bjuda på – och om överraskningen du inte får missa.

SKAFFA BILJETTER TILL STYLEBY TREND TALKS HÄR.

Jonna, det är en vecka kvar till STYLEBY Trend Talks – hur känns det?

”Vi är väl förberedda,just nu filar jag på min trendpresentation. Jag försöker inför varje Trend Talks, detta är det tredje vi arrangerar, att förändra upplägget något. Jag vill att även de som går på alla våra events ska bli belönade för det. Sen försöker jag prata om det som är mest på agendan just nu – och framåt.”

Hanna & Amanda, Carin Rodebjer, Anja Skeppe Grahn & Camilla Åstrand och Jonna Bergh.

Berätta om gästerna? ”De är tre kvinnor jag beundrar mycket. Två av dem, Hannah Widell och Amanda Schulman, har jag en speciell relation till eftersom jag känt dem i snart 20 år. Hannah är en av mina närmsta vänner och vi två utgjorde en, snudd på livsfarlig, duo på Stockholms klubbar när vi träffades. Amanda har jag i princip sett växa upp. Men jag lovar att vårt samtal inte ska bli internt – och vi ska ju fokusera på mode. Deras märke Daisy Grace blev ju modeveckans snackis, så det blir kul att prata med Hannah och Amanda om visningen, om att starta sitt eget märke och om deras personliga tankar kring stil, mode och skönhet.”

Det ryktas om att du ligger till grund för en av karaktärerna i Hannah och Amandas böcker? Ehum … Ja, det kan jag inte förneka och det är inte helt svårt att lista ut. Tro dock inte på allt ni läser, girls! Allt har inte hänt i verkligheten – men en hel del …”

Carin Rodebjer är den tredje gästen. Varför bjöd ni in henne till STYLEBY Trend Talks? ”Det var en no-brainer. Dels för att Carin flyttat hem till Stockholm efter många år i New York – vad som låg bakom det beslutet vill jag höra mer om. Dels för att Rodebjer som företag satsar stort just nu och hennes design och synsätt på mode också tilltalar STYLEBYs redaktion och läsare. Och sen är ju hennes stora och superengagerade kvinnofokus så himla härligt! Och viktigt. Tror att många som besöker Trend Talks blir väldigt inspirerade av Carin som person och som affärskvinna inom mode.”

Hon kommer direkt från Arlanda? ”Ja det stämmer. Det är tygmässa i Paris nästa vecka, så Carin kommer att komma direkt därifrån. Det blir ju extra kul, då får vi reda på redan nu vad hon snappade upp där. Tygmässan är urviktig för alla designer, det som de hittar där sätter ju tonen för kommande kollektioner. Det ska vi prata mer om på Trend Talks, var så säkra!”

Vad händer mer på Trend Talks? ”Personligen ser jag mycket fram mot Anja Skeppe Grahn och Camilla Åstrands livepodd! Jag är ett stort fan av STYLEBY Beautypodd. Jag lyssnar slaviskt varje vecka och tycker den är underbar (lyssna här). Så det blir kul att se, och höra, dem in action.”

Kommer jag som besökare att kunna ställa frågor till dig och era gäster? ”Ja! Och en bra grej är att du kommer att kunna sms-a frågorna – bra för den som kanske inte gillar att prata inför folk. Vi berättar mer på plats!”

Mer? ”Det bjuds på mat och vin och i pausen får alla besökare kika på de härliga montrar som våra samarbetspartners Gina Tricot, Röhnisch och Grazette of Sweden satt ihop för oss. Gina Tricot ska till exempel förhandsvisa sin Premium Collection för oss, sådant gillar man ju! Det blir också lyxiga tävlingar – många fler än tidigare – och som grädde på moset en underbar och dignande goodiebag som är värd över en tusenlapp. Du går alltså plus på att gå på Trend Talks. Dessutom bjuder vi på en liten surprise efteråt, så jag skulle tipsa om att inte planera hemresan allt för tidigt … Vi ses där!

SKAFFA BILJETTER TILL STYLEBY TREND TALKS HÄR.