Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

De 4 bäst klädda kvinnorna på Netflix (och en man)

Powerdressing, 80-tals-kragar och gubbkepsar. Vi ger er de 5 bäst klädda i en Netflix-serie.

Claire Underwood  spelad av Robin Wright, (House of Cards).

USAs första dam och drottningen av powerdressing. Claire må vara en lika stor psykopat som sin make Francis (Kevin Spacey), men oj vad hon får det att se snyggt ut. Skräddarsydda dräkter och klänningar från bland annat Prada, Armani, Proenza Schouler, Altuzarra, Alexander McQueen, ja listan kan göras lång. Toppa detta med Saint Laurent-väska och ett par Louboutins. Well played madam.

Vanessa Ives spelad av Eva Green, (Penny Dreadful)

Såklart är kläderna hämtade från den aktuella tidsperioden men Vanessa får dem att se ännu bättre ut. Med skarpa axlar, krås i halsen och en blick som kan döda.

Diane Lockhart spelad av Christine Baranski , (The Good Wife)

I första säsongen såg Diane ut som hon jobbade på Nordea, men sedan tog det fart. Kavajer i roliga prints, pennkjolar som ger skavsår mellan låren och med en förkärlek till statement-broscher och halskedjor som skulle göra RUN DMC gröna av avund.

Barbara "Barb" Holland spelad av Shannon Purser, (Stranger Things)

Att Guccis creative director Alessandro Michele inte ringt Barb och satt henne på ett plan till Milano är obegripligt. Kragarna, färgerna och glasögonen är perfekta för hans runway. Eller så har han försökt men hon inte svarat för att mottagningen är för dålig i upp-och-ner-dimensionen.

Lästips! De 7 bästa modekampanjerna för våren 2017 (Gucci inkluderat)

Thomas Shelby spelad av Cillian Murphy,  (Peaky Blinders)

Bara för att du är gangster i mellankrigstidens Birmingham så behöver du inte slarva med stilen. Thomas Shelby håller fanan högt med fantastiska tredelade kostymer, fickur, rundade kragar utan slips och med ett rakblad i kepsen för när det blir dags för konfrontation.