Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Felicia Kjellgren väljer 5 favoritprodukter.
Felicia Kjellgren väljer 5 favoritprodukter.
Felicia Kjellgren väljer 5 favoritprodukter.
Felicia Kjellgren väljer 5 favoritprodukter. Foto: Weronika Bela

Brynproffset Felicia ”Browfelicia” Kjellgren visar upp sina favoritprodukter

Genom sitt jobb som brynstilist och skönhetsinfluencer testar hon fler produkter än de flesta. Men vilka får vara kvar i BrowFelicias badrumsskåp? För Styleby visar hon 5 stående favoriter. 

Lisen Sundberg
Anja Skeppe Grahn

Felicia Kjellgren, 33 år, är utbildad makeup­artist och ögonbrynsexpert med mer än tio år i branschen. Hon driver en brynstudio i Stockholm där hon lyfter, färgar och gör rehab-behandlingar på fjösiga bryn. Vid sidan av driver hon Instagram-kontot @browfelicia som blandar skönhetsknep, makeuptips och vardagslyx i form av recept, tips och inspiration.

– Jag vill förmedla enkla och genomförbara grejer där man känner att ”jag kan göra det där”. Jag vill fånga upp alla som kanske inte är avancerade experter, utan som fortfarande kämpar med att få till en bra eyeliner. Jag testar mycket, och blandar prisklasser så länge det är hög kvalitet på produkten. Det finns guldkorn inom alla prisklasser.

BrowFelicias favoritprodukter.

Bästa torrschampot

Perfect hair day dry shampoo från Living Proof.

– Jag älskar Living proofs torrschampo, det gör verkligen allt. Det blir inte pudrigt, men ger ändå mycket luftighet och volym på något sätt, samtidigt som det funkar på alla hårfärger. Det räddar den ­pissigaste hårdagen och finns alltid hemma hos mig, punkt.
Perfect hair day dry shampoo, Living Proof. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Lugnande toner

Supple preparation unscented toner från Klairs.

– Jag använder Klairs toner i stort sett varje dag. Jag älskar konsistensen, den är lite gel-aktig. Den är återfuktande och lugnande, så den är bra om man är känslig också – jag kan alltid gå tillbaka till den här om jag känner mig irriterad eller torr i huden. Jag använder överlag väldigt mycket koreanskt. Jag gillar tänket; det handlar mycket om att plumpa huden med fukt i flera lager.
Supple preparation unscented toner, Klairs. Mer info och köp här (länk till GlowId).

Förberedande ansiktsmask

Prep talk pre-makeup face mask från Budgie.

– Prep talk pre-makeup face mask från Budgie lägger jag efter insmörjning, men före smink. Jag lägger ett relativt bra lager och låter sjunka in, efter det sätter sig foundation så fint. Basen blir jämnare och lystrigare när man har den under. Budgies produkter görs i Korea, och det märks på konsistensen – härlig, rik men inte tung.
Prep talk pre-makeup face mask, Budgie. Mer info och köp här (länk till Kicks). 

Foundation som gör allt

4-in-1 mineral tinted moisturizer från PÜR Cosmetics.

– Pürs 4-in-1 tinted moisturizer beskriver jag som en fuktkräm, foundation, primer och solskydd i ett, även om jag anser mig behöva ett extra solskydd under. Den passar dessutom alla, vare sig du har fet eller torr hy, finns i många nyanser och kan läggas supertunt eller byggas upp.
4-in-1 mineral tinted moisturizer, PÜR Cosmetics. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Gua sha-stenen mot spänningar

Glow serum från Mantle och gua sha från Odacité.

– Gua sha är en uråldrig kinesisk behandling, inte bara en TikTok-trend. Jag som är spänd i huvudet och käkarna använder den främst för att släppa på spänningar, men den kan också verka dränerande och ge ett lyft till ansiktet. Jag gillar att använda Mantles glow-serum som massageolja inför gua sha.
The glow serum, Mantle. Mer info och köp här (länk till Lyko).
Crystal contour gua sha rose quartz beauty tool, Odacité.
Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

LÄS MER: Prinsessan Victorias makeupartist Linda Öhrström om sina bästa ekologiska skönhetsprodukter