Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gina Tricot fyller 20 – firar med eget magasin (powered by STYLEBY)

Gina Tricot fyller 20 – firar med eget magasin (powered by STYLEBY). Få en smygtitt på det här!

1997 går Kate Moss på catwalken för Stella McCartneys allra första visning som Chloés chefdesigner. På topplistorna är det sorg – Elton John minns sin prinsessa Diana i ”Candle in the Wind 1997” och Puff Daddy saknar Notorious B.I.G. i ”I´ll be missing you”. Och David och Victoria Beckham bevisar att kärlek vid första ögonkastet faktiskt finns.

Och i Borås i Västergötland tar ett nytt modeföretag sina första nyfödda steg mot vad som ska komma att bli en självklar del i det svenska modelandskapet – och i våra garderober.

I år fyller Gina Tricot 20 år och det firar de genom att bjuda dig på ett extra magasin som tagits fram i samarbete med STYLEBY. Här får du träffa välkända Gina Tricot-modeller som norska Pernille Holmboe (läs intervju med henne här!) och svenska Frida Gustavsson och Cecilia Forss. En absolut höjdpunkt är att du får komma hem till Gina Tricots stylist, och tillika STYLEBYs bloggare Hanna MW, och titta in i hennes garderob (läs intervju med Hanna här!). Du får också såklart massor av köptips, du möter Emma Elwin, och naturligtvis så berättar vi historien om hur det egentligen gick till när Anette och Jörgen Appelqvist skapade varumärket som idag är en så självklar del av varje stadsbild, varje garderob och varje trend.

Gina Tricots magasin följer med nya numret av STYLEBY!