Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Modellen Iselin Steiro: ”Smycken är en bra quick fix!”

Modellen Iselin Steiro delar med sig av sina 5 favoritsmycken och tankar kring styling!

”Jag bär sparsamt med makeup och har en avslappnad och enkel stil, så när jag har en anledning att klä upp mig är smycken en bra quick fix. Jag är svag för design som är inspirerad av orienten, lite hippie och grafiskt art déco.”

Foto: Francois Goize

”Inför Diane von Furstenbergs lanseringsmiddag för sin nya bok lånade jag smycken av Repossi. Komplimangerna ville aldrig ta slut! Synd att de inte var mina egna.”

1. Örhänge, Céline, 3 200 kr. ”Jag älskar allt Céline gör, och smyckena är inget undantag.” 

2. Örhänge, Repossi, 60 000 kr. ”Har varit ett stort fan av Repossi ända sedan jag gjorde min första kampanj för dem 2013. Gaia Repossis design är grafisk och cool. Örhänget, som delar örat i två delar, är en stor favorit.” 

3. Halsband, Isabel Marant, 1 880 kr. ”Halsbandet är rockigt men samtidigt elegant, en kombination som fungerar för både fest och till mer avslappnade tillställningar.” 

4. Ring, Wwake, 6 500 kr. ”Smyckesbutiken Catbird i Williamsburg, New York, har väldigt många fina smycken i hippiechic stil. Jag gillar kombinationen av guld och turkosa eller blå stenar.”

5. Armband, H&M, 50 kr. ”Jag gillar att de påminner om skjortarmbanden män använde för att göra långa skjortärmar kortare.”

LÄSTIPS! Elin Klings favoritsmycken hittar du här!