Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pr-chefen Malou Angelo har en av Danmarks coolaste garderober

En av Danmarks coolaste garderober tillhör Malou Angelo som älskar denim och cowboyboots. När hon inte håller ställningarna som PR & relations manager hos Ganni älskar hon att vara i naturen.

STIL ”Min stil är rå och enkel. Jag använder mestadels plagg som jeansjackor, läderjackor, jeans och workwearjackor. När jag hittar något som som jag gillar köper jag mycket av det men från olika märken. Jag gillar också att köpa herrkläder, deras snitt är alltid coolare. Jag klär mig alltid i svart och älskar att klä mig i denim från topp till tå.” 

VARDAGSSTIL ”Jeans och T-shirt och mina cowboystövlar.”

Foto: Sarah Liisborg

PARTYLOOK ”Jag byter aldrig outfit för att jag ska gå ut. Det blir densamma som jag haft under dagen.” 

STILMINNE ”När jag var liten klippte jag sönder alla mina dyra klänningar, för att jag hellre ville gå i min storebrors gamla kläder.”

”Jeansskjorta och jeans från Ganni. Boots från Sendra. Lampa från Møller og Bøgely – den är cirka hundra år gammal.” Foto: Sarah Liisborg

SKANDINAVISKT MODE ”Det händer många bra saker för skandinaviskt mode. Speciellt för många danska märken som har satt avtryck på den internationella modescenen, vilket jag tycker är rätt stort och mycket välförtjänt.” 

JEANS ”Mina A.P.C.- jeans som jag köpte i en vintagebutik i New York och som är helt perfekt slitna. Gannis ’Slit pants”, jeans med en liten slits på benet, som helt klart blivit en av mina favoriter.”

Jeans från Levi’s, A.P.C, Ganni och Acne Studios.” Foto: Sarah Liisborg

VÄSKA ”Helt klart min svarta Prada-väska. Den är perfekt i storlek och rymmer det allra viktigaste.” 

SMYCKEN ”Jag älskar smycken och gillar när de är stora och tunga. Just nu har jag fem ringar på som jag aldrig tar av. Senaste köpet var en ring från The Great Frog i London. Den är både rå och feminin på samma gång.”

”Två av mina cowboyboots Foto: Sarah Liisborg

från Sendra.”

SKOR ”Jag går i stort sett alltid i stövlar, och just nu är favoritstövlarna mina bordeauxfärgade cowboyboots från det spanska märket Sendra.”

LÄMNAR INTE UTAN ”Mina airpods som jag fått av min pojkvän.”

INSPIRATION ”Min pappa har alltid inspirerat mig. Han är arkitekt, går endast i svart och är alltid väldigt lugn när du möter honom. Vi går ofta i samma märken och det sker ofta att vi köper det den andra har.”

”Väska från Marni. Klänning från Ganni.” Foto: Sarah Liisborg

STILRÅD ”Var sann mot dig själv och din stil oavsett vad. Jag har försökt komma i klänning och stiletter för att alla andra gjorde det. Det viktiga är att komma som dig själv och känna dig bekväm i din outfit.”

KAN INTE FÅ NOG AV ”Jeans! Jag älskar jeans.”

MEST ANVÄNT ”Min skinnjacka från Acne Studios som jag köpte för fyra år sedan, när jag arbetade i deras butik i Köpenhamn. Har haft den varje sommar sedan dess och den är fortfarande tuff.”

”Väst från Ganni och jeans från A.P.C.” Foto: Sarah Liisborg

BÄSTA KÖP ”När jag besökte Paris senast var jag i en av mina favoritvintagebutiker och hittade den fetaste Harley-Davidson-läderjackan. Den är helt unik och jag är så lycklig över att äga den, oavsett om den är fem storlekar för stor för mig. ”

SENASTE KÖP ”Jag har precis köpt ett par nya A.P.C.-jeans i raw denim som är två nummer för stora för mig. Idén är att de gärna får vara lite baggy.”

”Solglasögon från Celine och Ganni. Armband från Ole Lynggaard och vintage.” Foto: Sarah Liisborg

NÄSTA KÖP ”Ganni har gjort den vackraste svarta läderskjortan för hösten 2019. Den ser jag fram emot att köpa så snart den kommer i butik.”

DRÖMKÖP ”Ett sommarhus i Danmark vid vattnet.”

SKULLE ALDRIG BÄRA ”En blommig klänning med New Balance-sneakers.”

”Ryggsäck från Yoshida Headporter.” Foto: Sarah Liisborg

SAKNAR I GARDEROBEN ”Basic T-shirts, och på sommaren alltid toppar.”

 GARDEROB ATT PLUNDRA ”100 procent Nick Caves garderob.

Av ELINA GROTHÉN 

Foto SARAH LIISBORG