Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Seinabo Sey: ”Det här älskar jag just nu!”

När vädret blir kallare letar artisten Seinabo Sey efter färg, värmande lager – men också plagg som för tanken till varmare breddgrader. 

KLÄNNINGEN. Kim Shui gör mina favoritstatementplagg – och strunt samma att kylan rullar in, jag behöver alltid ett sånt här fint set i min garderob. Så nice detalj med ärmarna som man kan knyta lite hur man vill.

Kim Shui.Kim Shui.Kim Shui.
Kim Shui.

OLJAN. Alla behöver mer fukt i kylan, jag har Versos retinololja i en dryg månad och älskar den. Blanda med din vanliga dagkräm eller använd på egen hand, den sjunker in snabbt och jämnar ut huden otroligt fint och rappt.

Verso Skincare retinololja.Verso Skincare retinololja.Verso Skincare retinololja.
Verso Skincare retinololja. Foto: EMILLARSSON / emillarsson

KLIPPET. En del av mig vill klippa av håret minst en gång i månaden, jag hade kort frilla när jag var typ runt 20, och det var något av det mest befriande jag varit med om. Går du i tankar om att klippa dig så gör det! Testa också någon rolig färg när du ändå är igång. Bild från @renellaice.

Renell Medrano.Renell Medrano.Renell Medrano.
Renell Medrano.

KOFTAN. Jag förstår verkligen instinkten att ha på sig den tunna jackan lite för länge, men i år vägrar jag frysa. Lager på lager kommer att vara en nyckel för mig den här vintern – och det här är min favoritkofta från Hope Macaulay.  

Kofta från Hope Macaulay.Kofta från Hope Macaulay.Kofta från Hope Macaulay.
Kofta från Hope Macaulay.

MATEN. Jag har ägnat flera timmar åt att kolla på diverse klipp på Siri Barje när hon lagar otroligt enkla och goda vegetariska recept. Riktigt mysig och god mat, här en av mina favorit rätter, mapo tofu.

Mapu tofu av @siribarje.Mapu tofu av @siribarje.Mapu tofu av @siribarje.
Mapu tofu av @siribarje.

MUSIKEN. Yasin är en otrolig artist som precis släppt en fantastisk skiva, ”More to life”. Älskar när folk beskriver sin verklighet med både stolthet och vemod. Även 2020 finaste skivomslag!

Yasins platta ”More to life”.Yasins platta ”More to life”.Yasins platta ”More to life”.
Yasins platta ”More to life”.

TOPPEN. Nu rullar mörkret in så satsa på färg, säger jag. Jag har varit på väg att köpa mig en topp från Matacomplex flera gånger, men kan aldrig bestämma mig för vilken färg. Alla är så fina!

Collage av toppar från Matacomplex.Collage av toppar från Matacomplex.Collage av toppar från Matacomplex.
Collage av toppar från Matacomplex.

KONSTNÄREN. Har du tänkt piffa upp lite hemma och har möjlighet att lägga en slant så tycker jag att du ska investera i den otroliga konstnären PJ Harper. Världens vackraste skulpturer.

Konstverk av PJ Harper (@pig.mallion).Konstverk av PJ Harper (@pig.mallion).Konstverk av PJ Harper (@pig.mallion).
Konstverk av PJ Harper (@pig.mallion).

BLOMMORNA. Stockholms absolut finaste buketter hittar du på Christoffers blommor. Jag fick en bukett i födelsedagspresent och blev helt golvad av kompositionen och färgvalen.

Foto från @christoffersblommor.Foto från @christoffersblommor.Foto från @christoffersblommor.
Foto från @christoffersblommor.

MASCARAN. Byredos nya mascara kommer i en otrolig förpackning – med ännu bättre innehåll. Borsten är helt perfekt, liten och når exakt alla hårstråna och den till och med doftar gott! Jag är extremt petig med mascara, och jag vill nog påstå att det här är den bästa jag någonsin använt. Heja Byredo! 

Byredos nya mascara.Byredos nya mascara.Byredos nya mascara.
Byredos nya mascara.

LÄS ÄVEN: Alicia Vikander om coronatiden med sin man.