Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Seinabo Sey & Sainabou Chune: ”Våra favoritköp just nu!”

Bästa vännerna, artisten Seinabo Sey och prisade hårstylisten Sainabou Chune, delar med sig av sina toppval just nu. 

Seinabo Sey älskar:

JACKAN. Märket Daily paper går från klarhet till klarhet med många nya fina basplagg, är extra kär i denna trench. Beige är alltid bra på hösten och våren, då jag vägrar att börja klä mig dystert bara för att sommaren är slut.  

DOFTEN. Om man någonsin ska lägga så här mycket pengar (över 3 000 kr) på en doft så är det väll lika bra att Guccis doft A Chant for the Nymph har en flaskan är det finast man sett?! Underbart pudrig doft som luktar som jag vill att hösten ska kännas.  

Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

JEANSEN. Älskar fiten och broderiet på dom här AknaBaby Boy-jeansen, matcha med en grå hoodie kanske? Grå hoodies är snyggt till allt, tycker jag! Och jeans är kanske det enda som är kul med att kylan rullar in. 

Seinabo Sey är artist och aktuell med ny musik.

Sainabou ChuneSainabou ChuneSainabou Chune
Sainabou Chune

Sainabou Chune älskar:

TONER. Snart blir det torrare och kallare och det brukar visas sig på min hud. Men jag har hittat den perfekta komplementet till min hudvårs rutin: Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Denna mirakel toner  är din bästa kompis. Hej då torra hösthy! Jag välkomnar massa fukt, lyster och glow!

Mer info och köp här (länk till Skincity).  

INSTAGRAMKONTO. @min_melanin är måste för alla som har melaninrik hud! Jag har lärt mig så mycket på detta konto om just min hudtyp, om allt från hur olika hudförändringar kan se ut till vad jag ska tänka på när i fråga om produkter.

LÄS OCKSÅ Min melanin bloggar om skönhet hos Damernas Värld. 

HÅRFÄRG. Även fast jag jobbar så mycket med hår så är jag en fegis i fråga om att ändra mitt egna hår och särkilt hårfärger. Med Hair paint wax kan jag enkelt trolla fram en färg effekt och sen vid nästa tvätt så är jag tillbaka till mitt vanliga jag. Just dessa färger är framtagna för texturerat och lockigt hår.

Mer info – köp här (länk till Hairpaintwax.com) 

HÅRGELÉ. Onlycurls Enhancing Curl Gel är min go to gelé i fråga om mitt eget hår, och när jag stylar andras inför jobb. Gör så att fukten behålls i håret och har en perfekt stadga för lockarna. Men glöm inte att för att få bästa resultat med denna produkt så ska du styla det i rent och blött hår! 

Foto: WWW.FRESHPACKPHOTO.CO.UK / WWW.FRESHPACKPHOTO.CO.UK

Mer info - köp här (länk till Only Curls).  

MUSIK. Som liten lyssnade jag på alla hennes skivor – äntligen finns Aaliahs musik på Spotify. 

LÄS ÄVEN BÄST I ALLA VÅRA TEST - Guide till de bästa skönhetsproukterna.