Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Seinabo Sey.Seinabo Sey.Seinabo Sey.
Seinabo Sey.

Seinabo Sey om vårmodet: ”Här är skorna som gör att jag måste lära mig att gå i klackar!”

Artisten Seinabo Sey har rensat ur garderoben och är redo att fylla på den igen. Dessutom har hon hittat skor som får henne att vilja öva på att gå i högklackat.

SKOR. Jag är kär i alla skor från Dom Sebastian. Nu måste jag börja öva på att gå i högklackat så att jag kan ha de här på scen utan att ramla och dö! 

Skor från Dom Sebastian.Skor från Dom Sebastian.Skor från Dom Sebastian.
Skor från Dom Sebastian. Foto: pressbild

MÄRKE. Super Yaya är ett av mina nya favoritmärken nu när jag håller på att skissa på nya plagg till min, snart utrensade, garderob. Jag kollar jättemycket på olika influenser från Västafrika och älskar allt de har på sig!

Super YayaSuper YayaSuper Yaya
Super Yaya Foto: Pressbild

 

VINTAGE. Jag älskar brunt och jag älskar Jean Paul Gaultier. Begrav mig gärna i denna grekiska dröm! Tråkigt bara att de ska vara så himla svåra att få tag på.

Foto: Pressbild

PLAGG. Varm, snygg men aningens för dyr kanske? Hur som helst skulle jag gärna inviga våren med denna ifrån allas vår älsklings-Rihannas supermörka Fenty. Kolla även in deras underbara smycken.

Fenty.Fenty.Fenty.
Fenty. Foto: Pressbild

BEAUTY. Min nya favorit är den här ”pick me up”-produkten från Aesop. Den funkar underbart på solsemestern om du solat lite för mycket. 

Aesop.Aesop.Aesop.
Aesop. Foto: Pressbild.

LOOK. Jag älskar skjortor och hela den här looken från Our Legacy! Perfekt med ett bar simpla jeans och sneakers. 

Our Legacy.Our Legacy.Our Legacy.
Our Legacy. Foto: Our Legacy.

VÄSKA. Väska i perfekt färg och i perfekt storlek från Telfar. Jag hoppas att någon svensk butik tar in det här märke snart.

TelfarTelfarTelfar
Telfar Foto: Pressbild

DOFT. Frederic Malles dofter hittar ni på världens mysigaste Cow Parfymeri i Stockholm. Alla doftar underbart, så det är svårt att välja – men Portrait of a Lady är en av mina absoluta favoriter.

Frederic Malle doftFrederic Malle doftFrederic Malle doft
Frederic Malle doft Foto: pressbild

TROTJÄNARE. Lush är ett företag som alltid gör mig glad med sina dofter och lekfulla färger. Jag har skrubbat mig med deras Magic Crystals den senaste månaden och blivit lika len och uppfriskad varje gång! 

Lush ”Magick Crystals”.Lush ”Magick Crystals”.Lush ”Magick Crystals”.
Lush ”Magick Crystals”. Foto: Lush

BOOTS. Acne Studios gör världens skönaste ankelboots, vill ha ett par i varje färg. 

Acne StudiosAcne StudiosAcne Studios
Acne Studios Foto: ACNE PRESSBILD

BARNDOMSKÄRLEK. Hade verkligen inte råd med märket Baby Phat när jag var liten, så jag är glad att de gjort en revamp. En t-shirt med glitter har jag mycket svårt att tacka nej till.

Baby Phat.Baby Phat.Baby Phat.
Baby Phat. Foto: Pressbild

PARTYSKOR. Amina Muaddis drömskor får mig att tänka på Sofia Coppolas film ”Marie Antoinette”. Tyvärr kan jag knappt gå i höga skor, men de här får mig att vilja öva. 

Amina Muaddi.Amina Muaddi.Amina Muaddi.
Amina Muaddi. Foto: Pressbild

HÅR. Min bästis, hårstylisten, Sainabou Chune har tagit fram den perfekta trestegsraketen för fantastiska lockar tillsammans med The Budgie Collective. Super om man är nybörjare och inte hittar i hårljungeln. 

Budgie Collective.Budgie Collective.Budgie Collective.
Budgie Collective.