Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsprodukterna väninnorna Seinabo Sey och Sainabou Chune älskar

Seinabo Sey och hårstylisten Sainabou Chune är bästa vänner – och kärleken till bra skönhetsprodukter är en av de många saker de delar. Här avslöjar de några av sina älskade favoriter inom hud, makeup, hårprodukter och håraccessoarer. Finns din nya favorit här?

Artisten Seinabou Sey och hårstylisten Sainabou Chune.Artisten Seinabou Sey och hårstylisten Sainabou Chune.Artisten Seinabou Sey och hårstylisten Sainabou Chune.
Artisten Seinabou Sey och hårstylisten Sainabou Chune. Foto: Seinabo Sey

Artisten Seinabo Seys skönhetsfavoriter:

Facemist från Biologique Recherce

”Älskar vi inte en go face mist? Det känns möjligen mer naturligt att använda en sådan här produkt på sommaren, men jag vill rekommendera den även andra årstider. Vi behöver all fukt vi kan få, och min favorit är från Biologique Recherche.”
Mer info – köp här (länk till Embassy of Beauty). P.S. Märket säljs även på många salonger i Sverige). 

Exfoliering från Paula’s Choice

”Tonern från Paula’s Choice har länge varit en favorit hos mig, och nu vill jag slå ett slag för den här leave-on-exfolieringen i geléform. Massera in ordentligt efter rengöring och låt torka innan du krämar in nästa steg. Min hy har blivit så himla jämn och fin efter att jag har börjat använda den här produkten.” Mer info och köp här (länk till Skincity)

Läppglans från Pat McGrath

”Jag har länge letat efter det perfekta nude-färgade glosset och äntligen är det funnet! Det här glosset från makeupartisten Pat McGraths Lust-kollektion. Färgen Nude Negligee matchar min egen läppfärg i det närmaste perfekt, och har en underbar krämig konsistens utan att klibba.” Mer info – köp här (länk till Patmacgrath.com).

Sainabou Chune och Seinabo Sey.Sainabou Chune och Seinabo Sey.Sainabou Chune och Seinabo Sey.
Sainabou Chune och Seinabo Sey. Foto: Seinabo Sey

Hårstylisten Sainabou Chunes skönhetsfavoriter:

Balsam från Lebay

”I Lebay Nourishing Conditioner hittar du ett fuktgivande, följsamt och otroligt utredande balsam. Allt i en flaska liksom. Jag märkte resultat efter första gången jag använde det, det har aldrig vart så lätt att reda ut håret.” Mer info – köp här (länk till Lebay)

Sjalar från Jarga Design

”Jag vill även tipsa om märket Jarga Design och deras handgjorda sjalar i olika färger från Gambia. De är den perfekta accessoaren till att pimpa upp håret, eller något annat, med.” Mer info – köp här (länk till Jarga Design). 

Keps från Urban Hair

” Urban Hair har en massa accessoarer för håret, men just denna keps har jag fastnat lite extra för. Dels för att den har sidentyg på insidan, vilket skyddar håret så det inte nöts av. Plus: Det är en halv keps, så om du har mycket hår så får allting plats – det upplever jag inte med vanliga kepsar.” Mer info – köp här (länk till Urban Hair)

Ögonbrynspomada från Roc Brows

”Roc Brows Pomade är en underbar produkt som smälter in. Perfekt till mina glesa bryn för att få en fylligare känsla, och den är enkel och lätt att jobba med. Jag avslutar med att kamma igenom med borsten från samma märke för att få en så naturlig look som möjligt.” Mer info – köp här (länk till Roc Brows). 

Sainabou Chune och Seinabo Sey.Sainabou Chune och Seinabo Sey.Sainabou Chune och Seinabo Sey.
Sainabou Chune och Seinabo Sey. Foto: Seinabo Sey

LÄS ÄVEN Skådespelaren Nanna Blondell om sin härliga skönhetsrutin (hårvården är helig!)