Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

SÖNDAGSSNACKIS: De mest omsnackade personerna i veckan

Varje söndag listar STYLEBY de namn som vi har snackat mest om under veckan som gått. Ta del av den här – och gå in i den nya veckan med full modekoll.

SADE: Nu har hon tagit över Drakes kropp 

Sade borde alltid vara med på den här listan, och just den här veckan har vi snackat extra mycket om henne på grund av den tatuering som Drake gjort av sångerskan – hans 25:e. Tatueringen avslöjades av svenska Niki Norberg (på Instagram @niki23gtr) som har en tatueringsshop i Göteborg. Inte oväntat är väntelistan för närvarande stängd och inga nya bokningar tas emot.

JENNIFER LOPEZ: Inspirerar oss till nytt vårhår

En annan kvinna med Drake-koppling har också dykt upp i våra konversationer på redaktionen i veckan. Ja, vi talar mycket om hår på STYLEBYs redaktion just nu – och att kapa längderna. Därför blev Jennifer Lopez nya fräscha vårklipp ett uppskattat samtalsämne och startade genast ett sug om ett vårhår av samma stuk.

VIRGIL ABLOH: Välförtjänt nominerad till CFDA Fashion Awards

I veckan tillkännagavs de nominerade otill CFDA Fashion Awards och att Off Whites Virgil Abloh, som var en av gästerna under Fashion Week Stockholm tidigare i år, blev nominerade för första gången (Emerging Talent) var kanske ingen högoddasare. Bland de nominerade står även Raf Simons ut som nominerad i både dam- och herrmodeklassen och Ashley och Mary Kate Olsen har även de två nomineringar med The Row (dammode och accessoarklassen). Rick Owens får en Lifetime Achievment Award och Demna AGvasalia får årets International Award. En postum utmärkelse för The Fashion Icon Award går till Franca Sozzani.

VANESSA TRAINA: Har äntligen blivit mamma!

Stilikonen och grundaren av The Line, Vanessa Traina (som också också regelbundet medverkar i STYLEBY som stylist) har blivit mamma! Hon och maken Maxwell Snow har fått sitt första barn som vi utgår från kommer att bli New Yorks bäst klädda baby.

LÄSTIPS! Vill du ha koll på förra veckans mest omsnackade personer (som vi fortfarande snackar om) – det får du här!