Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

STYLEBY Trend Talks bäst klädda om sin stil

En av dessa tjejer utsågs till STYLEBY Trend Talks bäst klädda person av STYLEBY och Gina Tricot. Priset: 2 000 kronor i shoppingpengar! Gissa vem?

Se alla bilder från STYLEBY Trend Talks här. Biljett till STYLEBY Trend Talks den 17 november köper du här.

Grattis Meja, du blev utsett till STYLEBY Trend Talks bäst klädda besökare av STYLEBYs redaktion och Gina Tricot. Vad har du på dig ikväll?

”Topp och kjol från Stylein, skor från Zara och smycken från Cornelia Webb.”

Vad inspireras du av?

”Jag har alltid inspirerats av svenska märken och svenska stilikoner. Jag tycker att inspiration hittar man överallt idag! På gatan, på folk, i sociala medier, i tidningar, musik, konst – jag inspireras av allt möjligt!”

Var samlar du din inspiration?

”Jag hade blogg tidigare, men idag har jag ingen riktig kanal direkt, men jag använder mig av Instagram och Tumblr för att samla bilder.”

I vilka kläder känner du dig mest bekväm i?

”Jag är ju en byxtjej egentligen – lite tomboy! Jag älskar att mixa material och blanda stilar. Men under senaste tiden så har det blivit mer kjolar och klänningar, mer feminint helt enkelt. Men jag försöker ändå att ta ut svängarna lite, samtidigt som att jag inte använder för mycket smink och inte har överfixat hår. Jag brukar alltid försöka tuffa till det med ett par vassare skor.”

Av Alexandra Lahdo Foto Emma Grann/Studio Emma Svensson

Lästips: Bästa byxa-sko-kobinationen: 7 köp som tar dig dit!