Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

The Style Cavalrys jobbstil

Lotte Skovgaard Nielsen är brand och PR manager på By Malene Birger och driver dessutom den stilfulla bloggen The Style Cavalry. Inspireras av hennes jobbstil!

”I mitt jobb har jag många olika uppdrag – från planeringen av våra två årliga modevisningar under Köpenhamns modevecka till arbetet med influencers och vip-kunder, all annonsering och dessutom mycket strategiarbete för att lyfta varumärket By Malene Birger till nästa nivå. Det är ett jobb som aldrig är tråkigt, det finns alltid ett spännande projekt runt hörnet.”

Lottes jobbstil

Stil för kontoret ”Jag klär mig klassiskt – skinnleggings med en stickad tröja eller jeans och skjorta. Plaggen ska vara enkla utan att bli för casual, så jag lägger oftast till skor som tar för sig lite mer. Mina favoritskomärken är Céline, Gianvito Rossi och Valentino. Jag bär oftast ankelboots med klack. De fungerar till allt och framhäver smalbenen på ett fint sätt.”

Favoritmärken ”De två märken jag helst vill hoppa ner i är Céline och Totême – lyxig bas, det bara fungerar.”

Mest använda jobbplagg ”Skinnbyxor. De är lätta att klä upp såväl som ner, vilket är en förutsättning för mina stilval.”

Plagget som alltid räddar mig ”En LBD från By Malene Birger. När det krisar är det alltid den klänningen som jag tar på mig. Till vardags bär jag den med skinnjacka och sneakers, och med stiletter och en clutch så är den perfekt för fest.”

Outfit för att leverera ”Skinnbyxor från Rabens Saloner, en snygg stickad tröja från By Malene Birger och favoritbootsen från Gianvito Rossi.”

Jobbväska ”En ’Monica’ i skinn från By Malene Birger och i den har jag alltid Célines ’Trio’. 

Klocka ”En vintage Omega Seamaster från 1952.”

Kabinväska ”Det beror på hur länge jag ska vara borta, men antingen tar jag en lädertote eller en resväska i By Malene Birgers signaturprint.”

Beautyrutin före jobbet ”Concealer från Nars och Macs Extended Play Gigaback Lash Mascara. Min makeupväska kommer även den från min arbetsgivare och heter ’Pouchyle’, den känns superexklusiv och är stor nog.”

Beauty på skrivbordet ”Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm och Homéostick läppbalsam.” 

I gymväskan ”Bara svarta träningskläder och en rosa Bkr-flaska till mitt vatten.”

Jobbdoft ”Byredos ’Bal d’Afrique’.” 

Lästips! 13 karriärfrågor med Stylins Elin Almedar - se här