Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Utvalt: 10 fantastiska vårskor under 1.000 kr

STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh älskar skor – nu har hon valt ut tio fantastiska köp under tusenlappen. Bara att klicka hem!

 ”Zebrafärgade skor började många älskar efter att Céline gjort pumps i det här mönstret. Och skorna är verkligen ett perfekt ställe att använda zebraränder. Plus att den här platta slingbackmodellen är en supervinnare.” Vagabond, 800 kr.

”Sneakers är bäst klassiska – men det är ju kul med en liten uppdatering – eller hur? Stan Smith med tjockare sula tycker jag är en perfekt sådan, ett jättebra köp inför våren.” Adidas Origianals/Net-a-porter.com, ca 915 kr.

Lästips! Vårskor 2019 – modechefen handplockar årets trender

 ”Har du inte de där extra tusenlapparna att lägga på Célines sandaler (som du redan nu börjar bära med nylonstrumpor i på äkta runwaymanér) så kan de här snarlika vara något kanske?” Mango, 799 kr. 

”Och när vi talar om sandaler - visste  du att den perfekta sandalen ser ut så här? Enkelt, klassiskt, underbart.” Indiska, 399 kr

 ”Ett par minimalistiska flats står i alla fall på min inköpslista i vår och dessa  perfekta ligger mycket bra till.” Cos, 890 kr

 ”Vill du gå lite mer åt klack än de ovanstående så skulle jag rekommendera dessa – de har både komforten och silhuetten.” & Other Stories, 890 kr.  

 ”Jomenvisst är vi smittade av Balenciaga-bugen – blommiga boots i den här modellen är ett ’ja’.” Zara, 699 kr.

”Som en parfymflaska från Tom Ford eller gamla YSL … Det finns något väldigt lyxigt och parisiskt över de här skorna. Jättefina!” Utherqüe, 950 kr.

”Espadrillon är en modell vi aldrig tröttar på – så snygg till jeans eller kostymbyxor. Ger precis den där slappa stilen – men satsa på ett par i läder så du kan ha dem till jobbet och se soft uppklädd ut.” Samsøe Samsøe, ca 770 kr.

”Årets H&M Studio-kollektion innehöll ett par riktigt fina slippers i vitt eller orange. Dessa kan man förmodligen leva en hel vår och sommar i. Inte mig emot.” H&M Studio, 900 kr.

”Fler vita springare – men det är ju så flott med vita accessoarer. Dessa mules skulle inte vara helt fel till en helsvart outfit med byxor. Mums.” Topshop, ca 760 kr.

LÄSTIPS: 20 fantastiska vårköp du kan göra idag!