Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Trendigaste byxorna 2012 - så ser de ut

Nyfiken på vad som ska klä benen denna säsong? Damernas.se guidar dig till vårens trendigaste byxor.

PSST. Läs mer om vårens och sommarens trender 2012 här. 

Det ser ljust ut på byxfronten i vår. Ljusa pasteller och vitt dominerar, men även knalliga färger och mönster har en klar plats i vårens stora byxtrend. 

Vårens trendigaste byxmodell går åt det smala hållet, i alla fall avsmalande. Cigarettbyxor, men även morotsbyxan är vårens snyggaste och trendigaste byxa, gärna med en flirt mot det moderiktiga 1950-talet.
Viktigaste detaljen? Pressveck så klart!

Vem gör det bäst? Jil Sander kombinerar både 1950-talstrenden, med de heta pastellerna och avsmalanden byxbenen. Givenchys byxor är heta både i vår och höst, och karaktäriseras av smala ben med en liten kjol längst ner. Hur trendigt som helst! Och vem kan motstå 3.1 Phillip Lims pastellbyxor och Balenciags smickrande byxor i skimrande mönster och fickdetalj? Ja, inte vi på Damernas Värld i alla fall ...

TRENDTIPS!- Satsa på ett par ljusa byxor som slutar ovanför ankeln. Inspireras av Jil Sander!
- Kombinera olika trender med ett par byxor: Mönstrade byxor kombineras med fördel med en mönstrad blus för den helmönstrade trenden (som fortsätter vara trendig även i höst) eller satsa på ett par pastellfärgade byxor och anamma blocktrenden (inspireras av 3.1 Phillip Lim). Eller varför inte satsa på helvitt? Den vita trenden är stor denna säsong, något vi kommer prata mer om här på Damernas.se inom kort. Tills dess: Spana in det här.

Jil Sander, Givenchy, 3.1 Phillip Lim, Jil Sander, Balenciaga
Celine, Sportmax, Yves Saint Laurent, Dries van Noten, Issey Miyake
3.1 Phillip Lim, Jil Sander, Givenchy, Antnio Berardi, Cacharel