Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Photographer Emilia Therese.www.emiliatherese.dk

Varför nöja dig med bara en? Satsa på många ringar i vinter!

Sedan antiken har vi burit ringar för att förmedla olika budskap: att vi är personer av rang med en förmögenhet, att vi tillhör en viss släkt, att vi innehar ett särskilt ämbete och framför allt att vi är förlovade eller gifta. Men idag behöver inte ringar ha officiella budskap för att vi ska vilja ha dem på fingrarna – det räcker med att vilja uttrycka sin personlighet!

Finast blir det om du mixar och matchar efter eget huvud, men om du är osäker på hur du  ska få till det har Pandora inte bara ringar för alla smaker utan också bra tips på hur du stylar dina ringar:

Börja med en stor statementring – här kan du gärna ta i lite och låta den ta plats. Välj gärna en större ring eller i alla fall en som blingar ordentligt.

Sedan är det dags att bygga på - välj mindre ringar i olika stilar, om du vill ha en eller flera är helt efter tycke och smak!

Är du inte så inne på glitter och bling kan det vara fint att välja flera olika likadana ringar, kanske med stenar som säger något om hur du är som person? En ametist om du är född i februari, eller kanske en ring för varje barn du har?

Känn inte heller att du måste vara speciellt uppklädd för att bära upp ringarna – det kan bli en fin kontrast om du har en avslappnad och lite nedtonad look till och låter ringarna väcka ordentligt med uppmärksamhet.

Alla ringar från Pandora är gjorda av äkta material men trots det är priserna överkomliga. Smyckena är framförallt tillverkade av 925 Sterling silver eller 14K guld.

När du hittat nya favoriter för dina egna fingrar kan det vara dags att tänka på andra, varför inte satsa på små men utsökta julklappar i år? Din mamma, syster eller bästa väninna kommer säkert bli jätteglad för en eller att par noga utvalda ringar – se själv vilka du skulle vilja ge bort!