Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

VÅRMODE 2012: Magisk mönstermix

Det fullkomligt kryllar av spännande mönster från topp till tå. Nyfiken på säsongens mest explosiva trend? Damernas.se guidar dig till vårens hetaste mönster efter klicket ...

PSST. Läs mer om vårens och sommarens trender 2012 här. 

Våren 2012 är mönstermaxad till tusen. Är det inte paisly, tropiska eller zickzackmönster, så är det de ständigt så aktuella blommönstren (som fullkomligt exploderar denna säsong). Men nytt för våren 2012 är i synnerhet de teknologiska printsen, som dels består av digitala, realistiska fototryck, men också tredimenstionella trompe l’oeil-mönster som fullkomligt slukar ens blick. 

I framkant när det gäller denna typ av prints ligger Mary Katrantzou och Peter Pilotti som skapar mönster som inte tycks ha någon botten. 

TRENDTIPS!- Nyfiken på trenden, men inte riktigt säker på hur du ska ta dig an den? Satsa på ett enskilt, mönstrat plagg, till exempel en pennkjol, shorts eller blus, som du sedan kan mixa och matcha efter humör.
- Absolut trendigast är den mönstrade, korta klänningen som vi ser hos bland annat Mary Katrantzou. Ett av vårens absolut hetaste och härligaste plagg.