Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vilka är dina bästa egenskaper? Så visar du ditt rätta jag i smycken

Är du en person som inte hakar på den senaste trenden, utan snarare satsar på långlivade klassiker och egen stil? Då vill du säkert att dina smycken också ska spegla din personlighet och berätta för andra vem du är!

Nu finns möjligheten att skräddarsy dina smycken så de verkligen står för allt det som du representerar - styrka, optimism, kärlek eller mycket annat. I Essence-serien finns det en uppsjö av charms att välja från; gör Pandoras avslöjande test och se vilka inre värden du har och välj sedan smycke efter det.

Det är inte bara känslor och egenskaper du kan uttrycka med dina charms - du kan också berätta vilket stjärntecken du tillhör! När det gäller armband att fästa dina charms på finns det också flera valmöjligheter så att ditt armband verkligen blir unikt för dig. Det finns två olika varianter i sterlingsilver, ett slätt och ett pärlfomat men också enkla och dubbla textilarmband i svart eller grått. Alla dessa passar till dina Essence-charms, som har en helt ny fästanordning med silikon så de sitter säkert på armbandet.  Här kan du fixa till ditt eget Essence-armband så det blir unikt och exakt som du vill det!

Är du inte ute efter smycken för egen del utan vill ge bort en personlig present som kommer bli en favorit i många år kan du också anpassa smycket efter den som ska få presenten - ett roligt sätt att testa hur väl du verkligen känner dina vänner!